Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT STRÅK AV MÖRKER I EN TID AV LJUS

Ett stråk av mörker

i en tid av ljus

En plötslig kyla

i ett uppvärmt hus

Ett berg av is

när snön ska smälta bort

Vi säger ofta

att vårt liv är kort

 

LARZ GUSTAFSSON 4/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2019-04-04 21:20



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Vacker!
2019-04-09

  Kungskobran VIP
Sett ur barnets perspektiv är livet oändligt långt sett ur universums perspektiv oändligt kort.
2019-04-05

  AKT VIP
När livet har släckts,
blir allt uppenbart.
För den som tror
ett ljus skiner klart.

För oss andra
blir det bara svart.
Med detta sagt:
-Jag önskar God Natt!
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP