Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömguide


bruna hårstrån
dansande med vinden
på pustar av sockervadd

söta läppar av äpplemos
följ iriset till en grotta av safir

längst fält av vete
drömmar av Elysium

där vid fötterna på gudar
finna förvarade skriftrullar av fantasi









Fri vers av Nerdissta
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-05 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta