Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid sidan om



På en pall
Vid ett bord
Utanför 7-Eleven
har jag hittat en oas
En fristad
ett lugn
Här samlar jag kraft
Observerar
Tar in
Pustar ut

Några Pallar med varor till pressbyrån har parkerats vid sidan om

Inom loppet av ingen tid alls är de borta,

Effektivt bortforslade

men jag bryr mig inte
För stunden jag har, är min ,
bara min

I en dryg halvtimme
Är jag min egen chef
Kungen
Diktatorn
Härföraren
Av ett stillestånd
En fred
Iscensatt av
mig själv

Kriget
Russlet
Anspänningen
Skymtar
I horisonten

Vid sidan om
Är
Jag









Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP