Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/26EeGS6Uc1B3PREoPuoAXe?si=1n8E5_D6TFmc0Vf-B-rI3g


Frossa

Låten: https://open.spotify.com/track/26EeGS6Uc1B3PREoPuoAXe?si=1n8E5_D6TFmc0Vf-B-rI3g



Jag har ett sätt att glida undan och in i mig själv
behöver ingen hjälp

Jag parerar varje slag, ingen får in en smäll
Vart ska du ikväll?
(Vart ska du ikväll?)

Jag kanske bygger en bro
som jag kan spränga bort sen

Nån rinner ur mig igen
genom huden, ut i min säng
Lakanen klistrar sig fast vid mitt skinn
när all skräck kommer in

Vad gör man med all sin tid
när ingen står bredvid?
Man väntar på ett nytt äventyr
packar väskan och flyr

På ett dansgolv nånstans flyter min själ omkring
Mm, you are shimmering
(Mm, you are shimmering)

I ett hav av vackra människor
bränn mina sorger brinn
Det betyder ingenting
(Det betyder ingenting)

Jag kanske hittar en vän
som jag kan stöta bort sen

Nån rinner ur mig igen
genom huden, ut i min säng
lakanen klistrar sig fast vid mitt skinn
när en mardröm slår in

Vad gör man med all sin tid
när ingen ligger bredvid?
Man väntar på ett nytt äventyr
man festar och spyr

Nån rinner ut mig igen
genom huden, ut i min säng
Lakanen klistrar sig fast vid mitt skinn
när all skräck kommer in

Vad gör man med all sin tid
när ingen står bredvid?
Man väntar på ett nytt äventyr
packar väskan och flyr






Övriga genrer av blekhet VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-05 08:08



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vilken text!!! Jag kan känna igen mig i att bygga bro och spränga den eller fly... mycket bra hoppas många läser den
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP