Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter

splitter, glassplitter
är flisor, skärvor av glas

splittrad
är att vara okoncentrerad

men splitter, splitterny
betyder fullständigt, helt, totalt ny




Fri vers av Språk, hjärna!
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-05 09:03



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Intressant iakttagelse angående det språkliga.Splitterny vilket ärligt ord!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!