Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den annorlunda på papper, när jag sedan skulle formulera den här inne hittade den på att ta sig ut på följande vis.


En aforism 1002





Ibland får hon för sig
att klockan är tio i två.

Åter ibland är hon fullt övertygad
om att så också är fallet.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-05 13:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ibland är en blomma något annat än en blomma, men bara ibland
2019-04-06

  Sturesdotter
Klockor o dyl.
Men blommorna, var kommer de in?

Fast det är väl meningen; att väcka tankar och frågor. :)
2019-04-05

  Nanna X
Det är väl så man ska hålla händerna på ratten när man övnings-kör?
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP