Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stund

Alla dessa böcker
alla dessa ord
har dom lärt mig något
om livet?

Mina tankar som moln
svävande på himlen
det finns en sorg
som ingen kan se
som inte syns

Jag öppnar en dörr
som leder till evigheten
en korridor utan återvändo
bortom begriplighetens gränsmarker
ett liv utan oro

Det här är en stund
som fungerar
ett svar på frågan
varför jag existerar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-05 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP