Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svenske terroristen

 

 

på IS propaganda han hörde

fann inget som störde

 

anslöt sig till islam

möttes med en kram

 

fann sin kvinna bland dem

med henne gifte sig sen

 

i TV han hyllade islam

"detta är paradiset"

 

nu han är i paradiset

tack vare kriget

 

kvar i läger tre barn

svultna och svaga

 

stora ögon, mager kropp

finns ej nåt hopp

 

ett fjärde barn borta

ingen vet var

 

levande eller död

kanske i nöd

 

men var är då deras mamma

som borde hålla dem samman

 

har hon barnen övergivit

på grund av kriget

 

den svenske terroristen är i sin himmel

dog för en tro som blev hans död

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-05 10:02



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Make love, not war. En sliten klyscha men alltid lika aktuell.
2019-04-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Man blir kräkfärdig!
2019-04-05

  Fulbergarn
Håller med Kungskobran!


2019-04-05

  Kungskobran VIP
Ismer är farliga
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP