Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del samarbetar med terroristerna, vi samarbetar med oss själva.


Klartecken?



Vi är här för att leka, jag vill lära er det.













Det får ni syssla med på fritiden, sa kommissarien.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP