Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Australiens premiärminister Scott Morrison godheten i sin glans ….Wikileaks: Julian Assange kastas ut från ambassaden


Australien mottar med öppna armar alla barn till jihads!

 

 

 

 

- Julian är ett embryo utan mänskliga rättigheter ofta nobbades han som barn det visste han redan från barndomen att någonting är fel på honom och sökte svar genom att hacka sig hit och dit tills det blev någonting stort wikileaks av honom. Amerikanska militär lovade mycket och raggade överallt på individ och ländernas politikernivå och dess förmåner fick lämnas bara till förpliktelser att marknadsföras USA som bästa i världen och önskan att betraktas som världens största beslutsbefogenhet i fred och krig.

Svenska riks tjejer (prostitution som lockbete) stod på kö fela med honom i förspels gentjänster med USA

Sverige börjar gå som på rälser i helvete nedåt efter suger med nappflaska amerikanska konsulterna timmegenre.

Metropolitan ringde i natt några minuter efter kl 1 polis utfärdat en internationell alarmaktivisterna gör allt för att rädda deras idol den mobbade killen livet ut!

 

Julian Assange var misstänkt för våldtäkt och sexuellt ofredande i Sverige, misstankar som har sin bakgrund i en händelse 2010.

 

Om han kastas ut från Ecuador ambassaden i London Sverige spekulerar att åter aktualisera den taktlösa domen, det med att utredningen har lagts ned.

Han riskerar nu att gripas av brittisk polis och utvisas till USA. medan svenska åklagarmyndigheten återkalla sin rätt att dömas här

Tala om att dra glöden på sin kaka sida. i politiken med NATO. Sympatisörer.

 

Politiken är en stor pervers dam och med det borde dra slutsatser från Swed bank och många andra som transportstyrelen exempelvis.

 

Låt mig vara och sova jag vill vara endast poet, dessutom vet jag hur det slutar…

 

 faktisk 24:09 publicerade jag en dikt sedan vakna på alarm någonstans i huset kl. 1:00 sedan inte sover på 3 timar, ingen upp och ner!

 

Och nu är jag engagerat i Australiens premiärminister Scott Morrison som öppnade idag fredagen med att tillåta återlämnande av föräldralösa barn till en australiensisk statslöpare av den islamiska staten som för närvarande hålls kvar i ett flyktingläger i Syrien efter ett desperat samtal för att hjälpa en tonåring

Australien mottar välkomnar med öppna armar alla barn till syriska jihads!

statsministern sade att hans verkställande var i kontakt med Internationella Röda Korskommittén för att låta barn lämna Al-Hol lägret i nordöstra Syrien och undersökas av australiensiska tjänstemän.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-04-05 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP