Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FINNS BARA EN VÄG TILL HIMLEN

Det finns bara en väg till himlen

Och Jesus den vägen Själv är

Det finns blott en sanning om livet

Det finns bara en bro som bär

 

LARZ GUSTAFSSON 5/4 2019






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-04-05 11:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det finns bara en väg - den som Bibeln anvisar.
Sedan är det en annan sak att man kan komma IN på den vägen på många olika sätt.

Tack för det vänliga omdömet!

Jesus är bron.
Bo Setterlind skrev så genialt: "Det går en bro från tro till ro."
2019-04-05

    lyckopillret
Jätte fin dikt!

Jesus är ju målet, finns många vägar till honom...

Vad menar du med endast en bro?
*nyfiken*
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP