Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är ju galen

han är ju galen
han vill inte leka med oss
han vill inte spela vårt spel
det spel vi kallar livet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-05 11:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Han har sitt eget sätt
tänker inte rätt
vill inte vara med
vill vara i fred
Men vem som är galen
beror på
vem man tittar på

2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP