Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2017


rör oss i ett ständigt nu

 



  
på det hela taget 

världen vilar vid

vår vandringsväg 

  

  

ordet

till vilket vi är handen

bär all den hjärtats dårskap 

 

 

vi borde vara

 




Fri vers (Fri form) av Per Rydberg
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-05 12:32



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Enkelt vackert avskalat ....Mycket fin dikt!
2019-04-10

  Johan Strömstedt
Tycker om din reduktion av ord.
Många gånger när jag försökt något liknande blir det ofta lite avklippt. Jag tycker du får fram en helhet i din text. Fint!
2019-04-10

  Niliboy
I begynnelse var ordet å det är skönt att inte tänka på världen ofta, allt är inte guld som glimma! Jag är yogi idag!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg