Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite aprilväder får vi tåla.


Det börjar likna vår även här i Norrland!

Åkte till stugan för att promenera där.
En riktig byväg med en massa kringelkrokar på.

Skönt att äntligen få skippa vinterkängorna.
Ta fram joggingskorna var så skönt, de är lätta.

Erfor en glädje i att promenera även fast det var ganska blött och skitigt..
Det satt tre domherrar mitt i vägen när jag gått en bit.

För oss som bor här betyder det att det ska komma snö.
Vilket det också gjorde senare på dagen.
Stora vita aprilflingor kom och täckte marken ännu en gång.

Har ett ställe jag brukar hålla koll på vad det gäller vårens antågande.
När det börjar forsa där och isen följer med, då står våren bakom granen och hejar på.

Det var full fart på vattnet nu!
VÅR?




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-05 13:56



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
jag ska sola lite nu på balkong det är disig men varm det kommer ingen vinter fasoner säger väder flicka vi har bytt bildäken igår, och sanduptagning är i fullgong,boskarna har klipts.blå , vitt , gulla. vårens blommor i full form men mycket torra
jag saknar vatten beckarna.
det vår trevligt weekend .
2019-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med islossning, ett tydligt vårtecken!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP