Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vreden in absurdum över det fullkomligt horribla... Skriven här som en typisk foting. Ett skrivsätt jag funnit på själv och som jag inte sett någon annan skriva helt frivilligt. Den utstuderade elakheten, skadeglädjens dynamik.


Förståelse i kubik




Den är fruktansvärd
på det viset
att den dels

'inte borde finnas
alls' och dels
på det viset

att väl ingen
gärna kan tycka
annat än att

den är just
fruktansvärd i sitt
finnandes i livet.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-05 21:32



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Här får jag tänka till.
Men det är ju en äkta foting och då står den för sig själv.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP