Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


ALTERNATIVEN

inlemmas jag i flockar

leder det till att jag krockar

vandrar jag ensam på färden

så blir det jag emot världen

 

LARZ GUSTAFSSON 5/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2019-04-05 14:05



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Antingen eller eller både och Det är frågan....
2019-04-05

    ej medlem längre
Flockmentalitet kan bli förödande om man inte är stark nog att ta ställning själv.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP