Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN BAKSLAGSBLUES

jag kunde skriva en bakslagsblues

men det vägrar jag göra

jag kunde sjunga på "born to lose"

det skulle bara förstöra

så jag tar 4:an till hemlingby

mitt i modden och gloppet

det övergripande är trots allt

att jag får fullborda loppet

 

LARZ GUSTAFSSON 5/4 2019

 

2 Timoteusbrevet 4:8




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2019-04-05 14:09



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Återigen lyckosamma rim!
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP