Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knullet & Timmarna

Jag hade sjungit länge.
I flera år.
Den natten brann jag.

Jag kunde inte slockna.
Världen runtomkring mig var övertänd.
La mig själv i vatten.

Våt och fuktig utan kåt och lustig
Hettan olidlig. Begäret mytomspunnet kvinnan.

Fittan kramade vettet ur hans kuk inpå småtimmarna.




Övriga genrer (Kåseri) av MissShining
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-05 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Överhettad
2019-04-10

    ej medlem längre
Den sista raden är ju klockren :D
2019-04-09

    Bo Malte
underbart...
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

MissShining
MissShining