Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stentorget

Sädesärlans vippande gång
över stentorgets rutmönster

Förbi den gröna bänkens
filosof

In mellan buskars nyväckta
grönska
och pärlhyacinterrnas
marktäckande blå hav

När plötsligt en kall
ishavsvind sveper över
det lilla torget
och svalkar av filosofens
överhettade grubblerier

I en enda kylig utandning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-05 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP