Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsfest, icke sa Nicke

I fredagens SDS ställer sig Heidi Avellan positiv till en World Pride i Köpenhamnsregionen i augusti 2021.
Jag tror att många med mig gladdes åt att de homo- och bisexuella kunde komma ut och också accepteras av samhället. Att de kunde registrera partnerskap och få ordning på sin tidigare osäkra ekonomiska situation. Men att därifrån skrika ut sin sexuella läggning på gator och torg är att gå ett steg för långt. Låt deras läggning vara en privatsak och inte allmän egendom.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Barkenhammar
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-04-05 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar