Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohyfsat är bara förnamnet

Människor tar sig allmer frihet

utan att tänka på att man inkräktar

på andra människors rörelsefrihet

och integritet

Man kan t.ex binda fast en cykel

precis mitt framför en uttagsautomat

eller precis vid den yta som är avfasad

i en trottoarkant så att en gamling med rollator

eller en mamma med barnvagn lättare kan passera

Och den fula ovanan som sprider sig altmer

är när folk går inne i en affär eller i en tunnelbanevagn

och går där och skroderar i sin mobil med en hög rotvälska

och stör sin omgivning

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP