Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-07-09- kl 0:27 god nattklokuggla


i regnskogens hjärta

 

gömd bland de grönskimrande löven

djupt inne i regnskogens hjärta

djupt inne i min djungel, där finns du

Jag bäddar mitt rede till vila till ro

med de vackraste påfågelsblå fjädrarna

tar av mitt skyddande hölje

huden faller till marken

Hudlös ser jag skimrande vågor blänka

flyter bland skogsandarnas väsen

lutar mitt huvud mot näckens blomma

ser stjärnornas tak dala så nära inpå, 

andas mörkret ut nattens stjärnor in

Drömmarna får mitt hjärta, får det röda blodet

att strömma och pulsera, 

känner värmen och tankarna cirkulera

Slutar jag att känna dör jag, hjärtat slutar att slå,

slutar att vara rött, slutar att känna empati/kärlek

Som löven gör om hösten

lämnar jag min gren och dör 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2019-04-06 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP