Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-11-25 17:16 och 2017-01-09


Glöm aldrig


I himlen önskar många
att få bli till en stjärna
och på jorden till en lykta
Du ska veta hur ringa ljuset än är
så ger det ALLTID det starkaste skenet

*

Kommentar Glöm aldrig
M. Eta "Den var en väldigt fin och tänkvärd text"
2017-01-09

Kungskobran "men det gäller att se upp så att
inte skenet bedrar" 2017-11-26




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2019-04-05 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP