Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me-too i arbetslivet

Oetiska problem i arbetslivet är inget nytt

men har aktualiserats genom händelserna på Dramaten

Jag har själv varit utsatt av sådana onda krafter

Jag började arbeta på den största resebyrån i Stockholm 1957

och avancerade succesivt genom tjänstgöring på platsreservering 

och sedan på biljettavdelning

Sedan fick jag tjänst vid kunddisken och sålde flyg och charter

Jag trivdes med det och fick bra kundkontakt och fasta kunder

Under denna tid fick jag också göra många studieresor

med flyg och charter

Allt var bra tills vissa saker hände, så att företaget fick svårigheter

Företaget hade tidigare lagt under sig en massa andra företag

men på grund av att vissa nyckelpersoner lämnat företaget

och gått in i ett nystartat företag så blev det en åderlåtning

Nu stod man där och fick överta en mängd personer 

från de tidigare ägda företagen

Dessa kom nu in där jag arbetade

Dessa personer gjorde nu allt för att äta ut mig på alla sätt

En bidragande orsak var också att lönen utgjordes till en viss del

av provision på såld resor

så alla ville ju tjäna mest

Jag vill inte orda mer om detta

Jag kunde skriva en bok om trakasserier och skitsnack med chefen osv.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-05 19:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vissa saker är sig alltid
Lik genom tillvaron.
Och vissa kan gå
Över dem för att
få vad de själva
Eftersträvar. ..

2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP