Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

det ligger som en sil

som en fix i din bunker

viskar

ropar

skriker

tyst

 

Svårigheten

Sårigheten

 

...jag skall ta ner dig. 

 

Armen säger stop

Handen sluts

Spegeln är förvriden

Kroppen krumbuktar

Kroppen ger sig sakta hän i strid

Hjärnan intar kokhet strid

 

...viljan säger jag skall ta upp dig.

självpassion till det egna jaget

vem är du vem är jag?

hövisk är kärleken

Preciös

Ograciös

 

...viljan säger jag skall ta upp dig.

 

Jag skall ta upp dig.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-05 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP