Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oavsett före


Så länge det finns gräs


Tidens Ariel var världens tystaste överens
och med samma röst som mördat havet
lämnade gasten Prospero på sin ö

Åh Gud, jag vill ge dig en Mercedes Benz
och låt vårt groll ligga begravet
tills vi vet alla vem fått dö

Jag ger Greenpeace deg var månad
och skär min arm för Triton
blod för olja i en kvällvis flod

Plastjulgranslagunens morgonrodnad
bakom vissel och meetoon
ekar in en andra period




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-05 21:56



Bookmark and Share


  Nanna X
Rimmen strukturerar överflödet av bilder, räddar läsaren från att drunkna. Det är bra!
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd