Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla hoppas du mår bra. du har varit fantastisk i dag . tack kram <3


Lyckotårar Senryu



Lyckotårarna
är de skönaste som finns
De ur hjärtat vinns

Tack för att du finns älskade klokuggla
du är den ende jag tror på
du planterade fröet och med åren
har det växt till en livskraftig planta
lucky luke behövs dag och natt
du är min skatt
tack för att du finns
visst är det så vi känner
knivarna och gafflarna
förnekelsen att det förekommer
manipulation?
visst kan det kännas hårt
--men ensamhet är inte svårt
kärlek och vänskap måste förenas
för att ro båten i hamn

fyrfota vänner
är villkorslösa, älskar oss
som vi är
vänskap är fint
vänner har jag många i vardagen
vi hjälper varandra i stunden
när vi behöver en hand
för att nå land




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2019-04-05 22:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
anade från början något var lurt men omfattningen hade inte en susning. men lärt mycket om möjligheterna nätet har bedriva underbälteskulturen osv
2022-11-04

  morgonstjärna VIP
så fin du är älskade Uggla
vacker på insidan och utsidan
guld rakt igenom
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP