Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt känns som jag seglar på öppet hav

Det är natt och jag sitter och läser
djupt försjunken i de skrivna orden
tystnadens tjocka täcke ligger över
min själ stortrivs i stillhetens värld
tankarna flyger fri som fåglar i skyn
känns även som jag seglar på öppet hav
snart kommer jag lägga till vid min hamn
krypa under mitt duntäcke och stänga ögonen
natten vagga mig tills gryningen vaknar







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-06 02:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen detta i mitt eget liv.
2019-04-08

  Kungskobran VIP
Låter härligt, snart är segelsesongen här då blir det verklighet
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP