Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måla hela världen mamma!


Konst-stycket att måla allt som hon har skrivit!

Copycat säger;

-Jag vill måla hela världen mamma.
Likadant säger konstnären.
Och den som inte redan inte visuellt är en konstnär, utan tämligen med ord...
Skall nu försöka sig på konststycket att måla allt som hon ditintills har skrivit.

Ett bibliskt uttryck;
Stötesten,
Eller Hörnsten?

-Hör ni? Hon har svårt att balansera det onda i sig, med det goda.
Världsnyhet, eller mänsklighet?
Mänskligt, måhända?

-Måhända?
-Ja , Måhända, den mest kortfattade formen av kommunikation , som handlar om vädret. Ordet Måhända, som sammanfattar allt dravel, som har med vädret att göra.
-Inte är vi några meteorologer heller, svarar den andre parten.

Och med ens blev kommunikationen mer mystisk, än vad JAG ville att den skulle vara. Min vilja, och hjärnans vilja, är två olika saker. Är det en dragkamp?
Och finalen på detta stycke, skulle ha blivit något storslaget, men jag slutar här, då jag inte minns längre, vad det var, som jag ville avsluta med!




Bunden vers av Mim
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-06 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim