Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite av allt

Jag gillar det relativa eftersom
det gör det absoluta överlägset.
Som glädje utan kemi.
Eller som när hon sa: ”jag är lite gravid idag.”




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-06 05:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fungerar bra som humor.
2019-04-08

  Öknens Ros VIP
ha ha "lite gravid" hur är man då?
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP