Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morgonbön

Förlös mig min Gud
förlös mig från tvivel.

ser endast vägen
som stackars människa
inte målet som hägrat
där min tro sviktat

Förlös mig min Gud
låt mig leva med din Kärlek,
nu när du min hand har tagit
gett min själ Din tröst.

© Bosse 6 april 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-06 05:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Var på morgonbön kl.9
Vid Domkyrka nyss
I strålande morgonsol
Det var fint. Blev till
Vackert minne
Mvh
S-E
;)
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten