Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illusion desperation maktposition


Illusion




En dimma rullas ut
I ord som aldrig löts
Vilse i en vals
Där händer aldrig möts

Förrymd är speleman
Brottsligt lömsk och ful
Vrider sanningen
Med ton ifrån ett skjul

Vilsna valsar dimmor
Gav du dem en chans
Fann du någon hand
Där trygghet aldrig fanns

Dur skär genom töcken
Snavad fot som faller
Fångad i en bur
Bakom nya galler












Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-06 06:57



Bookmark and Share


  Stay Golden
sikka ord'
2019-04-11

  Lars Hedlin
Oerhört stark och full av känsla som går djupt!
2019-04-10

  Gin83
Oj den här hade en mörk och lite otäck underton
Vackert uttryckt i vanlig ordning
Tycker de två första styckena är magiskt bra
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem