Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fann mig?

Vålnader i mörkret,
Låt dem aldrig komma fram
Hidösa hågkomster,
Sedan länge begravda i dunkla vrår
Skyl mig
Låt dem inte hitta mig
Låt dem aldrig komma fram

Dygnets mörka timmar
Evinnerliga

Jag kapitulerar
Natten segrar återigen

En glimt av ljus i dimman,
Utan förvarning
Vem fann mig?

Jag räds inte längre skymningen
Jag står avskalad
Naken
Låt dem hitta mig

Strider för första gången
Ett krig mot det fördolda ur dunkla vrår




Fri vers (Fri form) av Marijanna Ö. Karlsson
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-06 07:36



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Lovande!
Skriv skriv skriv.

Att hitta sig själv.
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Marijanna Ö. Karlsson