Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuren är mina vänner och står upp för dem

Jorden bär oändliga skapelser
helt fantastiska unika sorters djur
jag är så emot alla cirkusar som
har flera, och tvingar dem i bur

Så många får lida för att människor
ska titta på applådera och le
jag mår illa av dessa uppträdanden
skulle aldrig gynna gå och se

I hela världen finns djur som lider
på grund av olika seder och tro
kunde jag så skulle jag låta flera
komma till mig och få ett tryggt bo

Misshandel tortyr och vanskötsel
är vad många fina snälla djur får utstå
människor är så elaka onda och hemska
en del skulle man verkligen vilja flå!

Djuren är helt klart mina bästa vänner
jag har en underbar kärleksfull katt
han förgyller berikar ger så mycket
älskar mig, och tillför mycket skratt!

Jag står upp för alla jordens skapelser
alla existerande sorter hyllar jag i ord
djuren av alla nyanser färger och former
har rätt att leva i frihet, och respekteras på jord






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-06 10:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med Dig här.
2019-04-08

  Fulbergarn
Tragiskt nog så behöver djuren vänner och vad vore värden utan djur

2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP