Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Ljudlöst faller tystnaden
Natten tassar med sitt mörker
Lägger skuggor i månens ljus
Ruvar på morgondagens hemligheter
Och stadens siluett
Den har aldrig varit vackrare
Mot den blick sveper över horisonten




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-06 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish