Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsars skri

Ovanför mig
cirkulerar måsarna
I deras skri hör jag
ljud av vågor som slår
mot land
Jag känner den friska
havsbrisen snudda min hud
Anar en doft
av fuktig tång
Ändå är havet
alltför långt borta
Här
på den grå asfalten




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-06 11:24



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Skriande "nånting drar" det är havet.
2020-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP