Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-02-04 kl 12:45


Tanka

 

Glädjeprofiler

soldränkta livsnjutare

utsträckta på rygg

har egna lägerplatser

i värmens ljuva glömska

 

*

Kommentar Tanka

 

Angel of love "Varm och fin"

2016-02-04




Bunden vers (Tanka) av morgonstjärna VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2019-04-06 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP