Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är konstnären som skapar!

Min penna trivs bara i frihet
att försöka kontrollera den
styra hur den ska forma sig
går absolut inte och kommer
aldrig att kunna gå någonsin
den kräver sin egen rättighet
att skriva på sitt eget unika sätt
ingen ska komma och peta i orden
ändra om och tro att de har rätt
besserwissers göra sig icke till besvär
de är inte välkomna in på mitt revir
de som försöker kommer få känna av
att jag inte uppskattar deras bemötande
böja mig för vad andra tycker tänker
klappa medhårs bara för att passa in
har aldrig varit min melodi ty den
sången klingar falskt i mina öron
följer mina egna toner från djupet
av min själ mitt hjärta och skriver
ut det som göms inuti det fördolda
jag är konstnären som skapar!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-06 12:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2019-04-08

  Klaus Peter Jensen
Fremragende digt. Det er fint, at du kombinere musik og ord, hvilket givet det en fascinerende stil. Trevlig helg Klaus
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP