Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mening

 

 

I Sverige har vi religionsfrihet, med andra ord, har varje människa, barn som vuxen, rätt att INTE tro på Gud. Ingen ska pådyvlas eller påtvingas en sådan tro. Vi är alla människor, lika mycket värda som troende. Det finns inga konkreta bevis för Guds existens, däremot människors ingripande i svåra livsavgörande situationer. Människor kan däremot drabbas av hybris och tro sig uppleva nåt himmelskt eller euforiskt. De som inte tror ska inte behöva höra negativa kommentarer om sin icke-tro.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-06 12:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Just det, sunt förnuft ska gälla. Punkt.
2019-04-07

  Fulbergarn
Bra "!
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP