Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR

 





 

 

De finns

så många

varför

men bott

några enda svar

De svaren

vill man ska passa

på de frågor

som man har

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-06 12:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA finns lika många svar som frågor där!
2019-04-10

  ULJO
Varför? Världens svåraste ord.
2019-04-07

  Feliaxel VIP
Tänk om man kunde få svar på alla varför
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP