Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tanke att försaka. .."



Döden kan lyfta
sitt finger

Och höja dig uppåt

förbi alla vissnade
förtorkade grenar

Och livet kan få
Dig att blomstra

Och du kan spegla dig
inför din vackraste
framgång

Men den ende som kan
avläsa dig bland alla
morse och streckkoder

Och se vem du
Verkligen är

Om någonsin ända in
till din veka barndom


Är den medmänniska
du öppnat ditt hjärta
inför

Då Kondoren svävar högt
i Söder med Solens kraft

Och byrackan i Nordan
ylar
ensamt inuti
övergivenhetens mörker

Och din längtans himmelsblå
panflöjt ljuder långt. ..

bortom allt förstånd.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-06 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP