Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid är tid, men också otid -


Röd Tyst Hjord







Jag tänker begrava Livet
djupt ini Honom -
djupt ini Urängelns hår -

Nattfågeln ska stilla se på -








Fri vers (Fri form) av J-M
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-06 13:58



Bookmark and Share


  Engel
Räddning.
2019-04-24

    Peter Söderqvist
Starka bilder. Jag föreställer mig fågelns tystnad och kyla när livet begravs.

Mäktigt.
2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M