Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du kunde väl åtminstone, jag menar nu när du redan, någonting begriper du väl ändå? Som en kvinna jag känner säger till mig när vi sitter mitt emot varandra i lokaltåget och hon begriper att vi har 'publik'.


Replik att uttrycka då ett fönster är öppet




'Det var väl då själva ... också.'

'Ibland måste en verkligen se upp även,
fattar du verkligen ingenting?'

'Säg inte papapa papapa appa appa appa,
till mig jämt och samt. Jag är verkligen inte pappa
och inte din heller i något enda sammanhang.'

'Jag begriper då absolut ingenting.
Menar du verkligen att...'




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-06 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP