Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ofödd utgiven 2015-02-09 jag skrev utan att förstå...


gränslöst



i handens blomma lyser månen
sand rinner mellan fingrarna
jag lyfter från den tvåbenta pallen
allt det ofödda spirar mot ljuset
glädje och förhoppning reser sina huvuden
gryningens ljus väcker oss
det är då vi ser skuggorna, vattenpölar torka in
ditt ögas ljus har följt mig
under tiden jag växt till själ gestalt
skuggor och frågor faller från våra händer
alla gråklädda dagar
som ingenting mindes
ingenting visste eller förstod
de väntade på födelsen vår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-04-06 19:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett gott hjärta betyder allt kram
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP