Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens oerhörda glädje

Döden kom som en plötslig ögonöppnare.
En oerhörd glädje sprängde alla gränser.
All ångest och förtvivlan försvann snabbt.
Längre in i det vita ljuset jublade hon.
En underbar obeskrivlig kärlek och frid.
Hennes nära och kära omfamnade henne.
Mardrömmens kyliga ensamhet var över.
Änglars mäktiga kör sjöng hennes namn. 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-06 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP