Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLITIK

Småland: “Har di stark senap i Ungern?”




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-04-06 16:35



Bookmark and Share


    Mim
Hahaha! Humor, med kanske ett uns sanning i? :)
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP