Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande vind

Viska dina ord till vinden
Och
De varar för evigt 

Sa en fågel till mig 

Men 

Jag vågade aldrig viska något
Av rädsla för att bli

Odödlig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-06 16:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djupaste av känsla med denna!
2019-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av innehållet i din text!
2019-04-08

  ULJO
Bokmärke
2019-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP