Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör fortfarande riktigt ont


Jag satt i soffan för ett tag sen.


Och grät för att jag inte mådde så bra just då.


Du såg på mig föraktfullt.


Och hånskrattade.


Och anklagade mig för krokodiltårar.


Det gjorde ont.


Riktigt ont.


Det gör fortfarande riktigt ont.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-04-06 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP