Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fixativistisk genuslära. ..


Gör om alla hönor till tupp
Och alla tuppar till höna


Vad blir det då?

Ombytta roller
Men på Samma vis


Eller total äggstanning
till syvende och sist?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-06 18:02



Bookmark and Share


  henke_r
Man kan inte annat än bli förvirrad i detta samhälle:)
2019-04-06

    ej medlem längre
låter skumt
2019-04-06

  Bossepoet från Österbotten
Dagens dikt
en riktig
gubbröra
det blir
eller
kanske
är?
2019-04-06

  Fulbergarn
Äggula blir till äggvita
Hönsen gal
och tupparna kacklar!
Allting är sig likt
sade hunden till sin tik!
2019-04-06

  Kungskobran VIP
Stackars pojkar dom skall omformas till flickor, det påminner mig om hur homosexuella skulle omformas en gång i tiden, människan är ett flock däggdjur det går inte att ändra på så lätt, hanarna beter sig som hanar honor som honor , beteendet är nedärvt sedan hundratusentals år tillbaka.

2019-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP