Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla tider

Förstå det som skrivs
Prata så jag förstår
Talar vi samma språk
Kanske en annan epok
Vi har bara ett huvudspråk

Ett språk i bilder
Minnen mellan rader
Fulla tjocka album
Utan alla digitala finesser
Foton mörka som negresser

Blir som barn på nytt
Sockervadd och karuseller
Ballonger flyger högt i skyn
Drömmar och illusioner
Utan plingande telefoner

Skjuten ut i livets kalla krig
Sen mot havets mörka djup
Sluddrande och djupt försjunken
Vinet har sen länge tappat sin glans
Byggde upp en värld som inte fanns







Bunden vers av Lidde
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-06 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde